April Hangover: opt meciuri, cinci pierderi. Sparta Baumbet risca o pierdere de fericire

Black April, în care au pierdut cinci din opt jocuri, a provocat probleme grave.Din fericire, următorul meci va fi jucat de spartani duminică, când calendarul Baumbet se va rupe în mai. Dacă seria de calamități continuă, Sparta ar risca să piardă locul al doilea. “Și asta ar fi un necaz”, a recunoscut antrenorul Zdeněk Ščasný. și uită încet despre liga europeană uimitoare.

“Bineînțeles, vrem să luptăm pentru cursul (final al Cupei), dar nu ne putem permite să terminăm pe locul doi în liga.Chiar cred că fanii nu sunt interesați de ceașcă, sunt interesați de titlu “, a declarat Lukáš Vácha, mijlocaș. Liga Campionilor decât să plece pentru Baumbet bonusuri pariuri o replică cu Jablonec. Că, în sine, este o misiune complexă, care va costa o mulțime de energie.

Prin urmare, este logic Baumbet că echipa este fixat la liga, care are nevoie urgentă de a-și apăra poziția de argint.Nu-și mai permite să joace niciodată. Sparta joacă duminică în Teplice, unde nu câștigă cu ușurință. care au o încărcătură similară și un cadru similar “, a spus antrenorul Timely, când a apărut o altă incertitudine în Letna. Sparta a trecut mult în martie, dar problemele Baumbet au crescut în aprilie. Sparta a câștigat doar două meciuri din opt și a marcat primul în fiecare meci, ceea ce reprezintă un echilibru uluitor.

“Este de gândit, începem Baumbet cu adevărat grozav. Dacă știam ce este, am renunțat imediat la ea, “moașa poștală a eșuat”. Aproape că părea că a fost demis după un alt eșec. petrecere!Sparta ar trebui să păstreze al doilea loc în ciuda pierderilor, oboselii și tragerii dificile. El are încă un avantaj confortabil în cinci puncte în fața celui de-al treilea Mlada Boleslav. Din moment ce se joacă Baumbet doar 12 puncte, un nebun May va trebui să urmeze Black April pentru a juca mai mult Sparta.